Mie Glud - Mindfulness Foreningen

Mie Glud

Titel: Psykomotorisk terapeut og mindfulnesslærer

Virksomhed: Mindfulness Works

Telefonnummer: 51 21 15 25

Profiltekst

Mie Glud Pedersen er uddannet psykomotorisk terapeut samt mindfulnesslærer v/ Center for Mindfulness, University of Massachusetts Medical School.
Mie har specialiseret sig i Mindfulness på Arbejdspladsen og er certificeret Ready to Teach in the Workplace v/ Oxford Mindfulness Centre. Har afholdt kurser og forløb i mindfulness for mennesker med erhvervet hjerneskade, stressramte samt medarbejdere og leder i det offentlige og i private virksomheder siden 2008.

Afholder løbende bl.a. MBSR-forløb i Aarhus-området, retrætedage samt introduktioner til mindfulness i Danmarks Japanske Have v. Aarhus og tilbyder individuelle mindfulness forløb i Aarhus C. Herudover mindfulnesskurser for pædagoger og lærere rundt omkring i landet.

Har specialiseret sig i Mindfulness på Arbejdspladsen og i måder og metoder, hvorpå medarbejdere og ledere kan implementere mindfulness i arbejdslivet. Bl.a. til at skabe trivsel og forebygge -, håndtere og reducere stress. Hun har bl.a. afholdt mindfulnesskurser i IT-virksomheder, for butiksansatte, i reklame- og byggebranchen, for pædagoger og lærere, på hospitaler samt for ledere og topledere i private virksomheder og offentlige institutioner.

Er tilknyttet som mindfulnessunderviser og konsulent hos KursusMaker, hvor hun underviser lærere, pædagoger og andre fagfolk indenfor det pædagogiske og socialpædagogiske felt i Mindfulness på Arbejdspladsen. Har mere 20 års erfaring med meditation og har siden 2002 undervist i kropsbevidsthed og nærværstræning for private samt i offentlige og private virksomheder.