Handelsbetingelser hos Mindfulnessforeningen Danmark

Generelle oplysninger

Mindfulnessforeningen Danmark
Østergårdstoften 9
8530 Hjortshøj
CVR nr.: 35196560
Telefon: 21294570
Email: info@mindfulnessforeningen.dk

Priser

Hos Mindfulnessforeningen Danmark er alle priserne i danske kroner. Foreningens kontingenter er fritaget for moms, hvorimod alle arrangementer, retræter, seminarer og fyraftensmøder er momsbelagte. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Betaling

Mindfulnessforeningen Danmark modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Bankoverførsel. Alle beløb er i DKK. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte arrangementer.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fortrydelsesret ved køb af billetter til arrangementer, kurser, retræter ol.
Brugeren kan ikke påberåbe sig fortrydelsesret efter kursus-/retræte- eller arrangement start. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@mindfulnessforeningen.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.
Hvis der er tale om refusion i henhold til de individuelle aftaler, vi har på retræte og kurser mm., bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. Det er ikke muligt at fortryde ved at undlade at møde op til et arrangement, kursus el.lign.

Refusion

Såfremt et arrangement aflyses, refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto. Gebyrer refunderes ikke.

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur i henhold til de specifikke afbudsregler, vi har på det pågældende kursus/ydelse. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere ydelsen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Mindfulnessforeningen Danmark. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.