Eve Bengta Lorenzen - Mindfulness Foreningen

Eve Bengta Lorenzen

Titel: Underviser og forsker

Virksomhed: Mindfull Life Institute

Email: kontakt@mindfullife.dk

Profiltekst

Eve Bengta Lorenzen er en af pionererne i arbejdet med både MBSR og Mindful Self-Compassion.

Hun bidrager til undervisning, forskning og udvikling af området i samarbejde med bl.a. Tværfagligt Smertecenter, Rigshospitalet, Kræftens Bekæmpelse og Sociologisk Institut på Københavns Universitet.

Et arbejde der bl.a. har resulteret i udviklingen af MCPM – Mindful Compassion & Pain Management.

Eve er uddannet og Certificeret ved Center for Mindfulness, University of Massachusetts Medical School, i USA. Hun har skrevet adskillige Bøger om Mindfulness og udarbejdet en lang række Cd’er med Mindfulness Meditation. 

Eve grundlagde i 2006 Mindfullife Institute, en forskningsinvolveret undervisnings- og uddannelsesvirksomhed indenfor mindfulness-baseret intervention.

Mindfullife tilbyder kurser, retreats og uddannelse i Danmark og i udlandet. Herunder efteruddannelse af MBSR Instruktører og andet sundhedsfagligt personale.

Eve Bengta Lorenzen har en rig personlig, erhvervs- og uddannelsesmæssig baggrund, samt mere end 30 års erfaring med undervisning og meditation.

Læs mere på mindfullife.dk

 

Udover Instruktør uddannelse og åbne retreats, fx Power of Mindfulness i Mallorca, tilbyder Mindfullife en række kursus, trænings- og udviklingsforløb, herunder instruktøruddannelser i MBSR og MCPM

Du kan læse mere, og fx tilmelde dig et af de næste MBSR forløb her.