Anette Ravn - Mindfulness Foreningen

Anette Ravn

Titel: MBSR-lærer

Virksomhed: Anette Ravn

Telefonnummer: 51222081

Profiltekst

Jeg hedder Anette Ravn, jeg bor i Skørping i Nordjylland. Jeg har haft mit eget firma siden 2004, hvor jeg afholder kurser, workshops, foredrag, 1:1 sessioner, grundforløb i meditation og ikke mindst MBSR-forløb forår og efterår.

Jeg er MBSR-lærer fra Århus Universitet og UMASS, University of Massachusetts, meditationslærer fra Svend Trier, eksamineret kunstterapeut og registreret naturterapeut, snart master.

Jeg er oprindelig uddannet lærer med forskellige tillægsuddannelser (AKT- vejleder, supervisions- og vejledningsuddannelse, praktikvejleder og TR-uddannelser).
Jeg er trænet af Svend Trier, på Gaia House,, af Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli og har modtaget undervisning af bl.a. David Steindl-Rast, Richard Moss, Uffe Damborg,
Cathrine Ingram.

Jeg deltager løbende i retreats og konferencer med bl.a. Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli. Jeg har praktiseret meditation i godt 20 år. Hvis du vil vide mere ift. dato og pris for næste grundforløb eller 8 ugers MBSR-kursus, er du altid velkommen til at kontakte mig.