Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Stilhedsretreat ved Vesterhavet

august 13 - august 18

Fordybelse i meditation, mindfulness og hjertets iboende ressourcer med Gull-Maja la Cour og Jacob Piet 13.-18 august 2024

Dette 5-dages stilhedsretreat er en invitation til at fordybe, inderliggøre og nære kontakten til dig selv og din indre natur.

Gennem meditation, yoga og hjertepraksis samt kontakt til naturen og stilhedens ro, vil vi i fællesskab arbejde med at åbne os dybere for det nuværende øjeblik. Ud fra en autentisk kontakt med dig selv og dine indre ressourcer kan det blive muligt at møde verden – og være i verden – mere ægte, nøgent, balanceret og helt. Det er en vej til glæde, livskvalitet og større indre frihed. Perspektivet for retreatet er at kunne drage hjem med inspiration til at bringe disse kvaliteter ind i dit liv i interaktion og samvær med andre.

Dagene vil foregå i en vekselvirkning mellem siddende og gående meditationer, blid yoga, bevægelse og afspænding. Med stilheden som klangbund vil der være afgrænsede perioder med kontemplative udvekslinger, såvel som tid og plads til spørgsmål og dialog omkring de meditative anvisninger. For at støtte dig bedst muligt i retreatprocessen vil der undervejs være mulighed for en eller flere individuelle samtaler med underviserne.

Retreatet henvender sig til mennesker der enten underviser i mindfulness og meditation eller blot er interesserede i at fordybe og nuancere deres egen meditationspraksis.

Dette retreat kan godkendes som et af de fire obligatoriske retreats på MBSR-uddannelsen ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet.

Tid og sted

Stilhedsretreatet afholdes på Øster Løkke beliggende på toppen af klitterne og med udsigt til Vesterhavet. Adressen er Løkkevej 40, Trans, 7620 Lemvig.

Retreatet begynder tirsdag d. 13. august kl. 19 og afsluttes søndag d. 18. august kl. 12. Efterfølgende er der frokost. På ankomstdagen er du velkommen fra kl. 17, så der er god tid til at finde dit værelse og lande.

Pris

  • Teltplads (overnatning i eget telt): 6000,- kr
  • Dobbeltværelse: 7000,- kr.
  • Enkeltværelse med bad og toilet på gangen: 8200,- kr.
  • Enkeltværelse med eget bad og toilet: 9200,- kr.

Forplejning inkluderer kaffe/ the, frugt, morgenmad, frokost og aftensmad. Kosten er vegetarisk og så vidt muligt økologisk. Alle vil i løbet af dagene få tildelt nogle få praktiske tjanser i forbindelse med måltiderne.

LÆS MERE

Detaljer

Start:
august 13
Slut:
august 18
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Jacob Piet
E-mail
jacobpiet@cfm.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Undervisningsform
Fysisk fremmøde
Sprog
Dansk

Sted

Øster Løkke
Løkkevej 40
Lemvig, 7620