Mindfulness i Skolen

Undervisningsmaterialet er ikke længere tilgængeligt

Materialet til “Mindfulness i Skolen” er desværre ikke længere tilgængeligt. Vi henviser i stedet til Dansk Center for Mindfulness, der netop har afsluttet projetet “Hand in hand” for lærere i Europa.

Se mere om projektet her: Hand in hand (mindfulness.au.dk)   

Bemærk: Materialet “Mindfulness i Skolen” er ikke længere tilgængeligt. 

Materialet er udviklet og designet af Rikke Braen Lauritzen og lavet på en interaktiv digital platform med både en hjemmeside og en app, og grundstammen i curriculum er MBSR Mindfulness Baseret Stressreduktion som vi kender det, men i høj grad tilpasset til danske folkeskoler med dansk kultur og tradition.
Alle har nu mulighed for at logge sig ind på materialeplatformen EMU og få adgang til hele materialet.

 

Vi fik her i aften en lille smagsprøve og det viser, hvor grundigt hele materialet fremstår. Projektlederen Rikke Braen Lauritzen anbefaler især at underviseren følger de 16 lektioner i den rækkefølge, det er lavet, og at du som underviser som minimum selv praktiserer mindfulness, eller har taget et 8 ugers MBSR mindfulness træning. Held og lykke med Mindfulness i Skolen.

Som formand for Mindfulnessforeningen er jeg meget stolt og rørt på Mindfulnessforeningen Danmarks vegne over, at vi gennem støtten til dette projekt har bidraget til så smukt et arbejde, og håber, at mange vil dele linkene ud i jeres netværk, til glæde for elever og lærere og andre der arbejder med børn og unge og ønsker Mindfulness i Skolen held og lykke med fremtidige projekter.

Kontakt os i dag