Hanne Ravn

Hanne er oprindelig uddannet sygeplejerske, zoneterapeut og massageterapeut. Hun har tillige en 4 årig psykoterapeutisk uddannelse fra Institut for Integral Psykologi. Er certificeret MBSR underviser fra Århus Universitet.

I mange år har Hanne været leder af afklaringsforløbet ”Det Hele Menneske”, Daghøjskolen Gimle, Århus. Her har hun varetaget en bred vifte af opgaver, hvor det centrale har været undervisning i bevægelse, meditation og mindfulness.

I forbindelse med underviserstilling på Social- og sundhedsskolen Østjylland har Hanne de seneste 6 år afholdt valgfag og temaforløb for PA studerende omkring mindfulness for børn og unge samt i mindfulness for ældre og døende for SOSU assistenter og hjælpere.

Hanne har eget firma, hvor hun udbyder MBSR forløb, meditationskurser, retreats, undervisning i sundhed, psykologi, psykisk førstehjælp og konflikthåndtering og har klinik med individuel terapi og livsvejledning samt NADA behandlinger. Afholder bla. kurser for Ældresagens medlemmer, skoler, børnehaver og institutioner indenfor sundhedssektoren, og har de sidste 6 år undervist på 40 timers mindfulness forløb for At Work, Institut for Sundhed.

Hanne har praktiseret meditation i mere end 30 år og modtager bl.a. undervisning fra Helen Gamborg og Jes Bertelsen foruden retreats ledet af Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli, Jacob Piet, Michael Stubberup m.fl.