Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Stilhedsretræte på Mallorca

oktober 7 - oktober 13

Dato: 7. til 13. okt : På dette smukke stilheds retreat inviteres du ind i åndelig opvågnen. Overgivelsen til essensen og kærligheden åbner til indre frihed og glæde. Det hellige bjerg, dalen, klosteret og roen kalder dig hjem.

Pris: Indtil 1 Februar 9.500,- kr derefter 10.300, – kr. (plus moms for virksomheder) Dækker undervisning, fuld forplejning, samt overnatning i enkeltværelse. Hvis du er svagt stillet økonomisk, så ring og tal med os om muligheden for rabat. Fly bookes individuelt, men Mindfullife er behjælpelig med information omkring forbindelser og transfer.

Forplejningen består af kærligt tilberedte, vegetariske måltider. Klosteret dyrker grøntsagerne økologisk.

Retreatet er en invitation til opvågnen gennem et dybere møde med dig selv og andre. Et møde hvor indre fred og dybere indsigt kan udfoldes.

Dette bliver muligt, da en særlig form for tryghed, fred og frihed kan opstå, når vi får mulighed for at give slip på hverdagen. Ikke bare på dens pligter og gøremål i almindelig forstand, men også på de underforståede forpligtelser og forventninger, der er forbundet med at samtale og interagere med andre.

Ikke desto mindre, opstår der på et stilheds retreat dybe følelser af fællesskab, også med mennesker som vi ikke kender og som vi ikke lærer at kende gennem de sædvanlige interaktioner og historier som vi fortæller om os selv og vort liv.

Et fællesskab som paradoksalt nok opstår, når vi møder os selv helt og mere klart erfarer hvad det vil sige, at være i live. En klar erfaring, der spontant giver anledning til fred, forståelse og medfølelse med sig selv og andre. Dybe indre kvaliteter udvikles og forankres så de i højere grad er til rådighed for os i hverdagen.

Retreatet foregår overvejende i stilhed. Det smukke meditationsrum læner sig solidt ind i klippevæggen og åbner sig blødt ud mod den modtagende dal. Stilheden, nærværet og kærlighedens kraft vil støtte den spirituelle opvågnen. Ligeledes vil der være støtte til processen gennem meditative guidninger. Guidningerne kanaliseres gennem den kohærens, der udfolder sig mellem gruppebevidsthed og den større bevidsthed. Der vil være tidspunkter med mindful movement/dans og gående meditationer. Der vil være tid på egen hånd til hvile og vandreture på bjerget eller måske ned til den lille landsby Randa.

Alt vi gør i retreatet, peger ind på dybere virkelighed, og på vejen det er, at hvile ind i ubetinget tillid, åbenhed, lytten og hengivelse til denne dybere virkelighed. I sagens natur vækkes der også skygge-stof, traumatisk stof og personlige temaer, men vi går ikke ind i et terapeutisk rum. Der er rum til at mærke og velkomme alt der kommer op – alle tanker, følelser, sansninger,  selv dybeste traumer, uden begrænsning – der er rum til at du kan bringe alt ind og bevæge alt, holdt i rum af kærlighed, af det guddommelige nærvær.

“Fra hjertet skal der rinde en strøm af levende vand” (Johannes 7:38)

NB: Retreatet kræver meditations erfaring. I ansøgningen om deltagelse bedes du kort beskrive din baggrund og erfaring.

Da det er et levende kloster, vi bor på, indgår vi på skift i klosterets arbejdsmeditationer ved at tage del i opvask og borddækning.

Du kan læse og høre mere om stilheden og livet i det lille kloster i dette her.

Undervisere: Eve Bengta Lorenzen & Benedict Haugland

Brug vores tilmeldingsblanket, eller skriv en mail til kontakt@mindfullife.dk og tilkendegiv din interesse for retræten, hvorefter vi kontakter dig.

For yderligere betingelser læs her.

Detaljer

Start:
oktober 7
Slut:
oktober 13
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.mindfullife.dk/retreats/klassisk-stilheds-retraete-pa-levende-kloster

Arrangør

Eve Bengta Lorenzen
Telefon
4521688084
E-mail
kontakt@mindfullife.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Undervisningsform
Fysisk fremmøde
Sprog
Dansk

Sted

Mallorca
Spain