Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Awakening Joy – mere glæde, færre bekymringer

februar 22 -17:00 - 19:00

Savner du glæde i hverdagen, og kan tanker og bekymringer fylde for meget?

På dette kursusforløb lærer du at styrke glæden i dit liv, at nære følelser som ro, velvære, taknemmelighed og venlighed – med dig selv og andre.

Måske oplever du, at uro, usikkerhed og tvivl kan fylde for meget. At du kan hænge fast i bekymringstanker, og at de positive situationer og følelser i hverdagen fylder alt for lidt. På dette kursusforløb vil du få en klar oplevelse af at øge mængden af positive følelser og tanker.

Kursets indhold

”At vække glæden” er ikke et ”feel good” kursus, men et feel everything” kursus. Du vil øge din evne til at være på udkig efter de gode oplevelser og behagelige øjeblikke omkring dig. Du vil også få erfaring med bedre at kunne rumme udfordrende følelser og situationer, så de ikke overvælder dig.

Mere glæde og færre bekymringer er et kursusforløb, som er baseret på James Baraz’ ”Awakening Joy – steps to happiness”, som tusindvis har deltaget i siden 2003. Kurset bygger også på viden indenfor neuroscience og hjernens plasticitet, blandt andet ”hvad du praktiserer forstærkes”. Du vil få redskaber til at skabe nye neurale netværk, der kan styrke din evne til at få mere glæde i dit liv.

Kurset er erfaringsbaseret og opbygget med korte oplæg, øvelser, refleksion, meditationer, gruppedialoger og let hjemmearbejde.

Tid

8 torsdage kl. 17.00 – 19.00. Datoer 22/2, 29/2, 7/3, 14/3, 21/3, 4/4, 11/4 og 18/4.

Sted

Shakti House
Ruthsvej 6, kl. sal.
2900 Hellerup

Pris

kr. 4.650,-   (inklusiv undervisningsmateriale og guidede meditationer)

Kontakt og tilmelding

Dorte@mindthebusymind.dk for nærmere information og tilmelding.

Undervisere

Anita Abel Hansen fra Compassion Company og Dorte Olivarius Koustrup fra Mind the Busy Mind

Anita er autoriseret psykolog og psykomotorisk terapeut, certificeret underviser i Mindful Self-Compassion fra Center of Mindfulness, University California San Diego. Hendes speciale er mind-body medicine, og hun har virke som erhvervspsykolog og med psykoterapeutisk praksis. Anita har undervist i mindfulness gennem de sidste 18 år.

Dorte er uddannet mindfulness-lærer fra Aarhus Universitet, certificeret underviser af Awakening Joy fra James Baraz, Berkeley USA, samt Mindful-Self-Compassion-lærer fra Center for Mindful Self-Compassion, San Diego, USA. Dorte underviser i at skabe ro og glæde på skoler, i foreninger og i virksomheder. Hun er forfatter til bogen ”Sig mig, er det din onkel der er død”

Detaljer

Dato:
februar 22
Tidspunkt:
17:00 - 19:00

Arrangør

Dorte Olivarius Koustrup
Telefon
29287750
E-mail
dorte@mindthebusymind.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Shakti House
Ruthsvej 6
Hellerup, 2900