21/05/2022

00:00

Sted

Himmelbjerggaarden


Himmelbjergvej 11 8680 Ry

86 89 89 00

Mindfulness foreningen


Arrangør

7-dages Insight Meditation Retreat med Bob Stahl og Jan Landry i maj 2022 på Himmelbjerggården

Mindfulnessforeningen har sammen med Bob Stahl og hans hustru, Jan Landry, planlagt en stilhedsretræte d. 21.-28. maj 2022, som vi glæder os meget til.

Vi skal være på Himmelbjerggården i den smukke natur i Ry, som er en dejlig ramme for stille nærvær og fordybelse.
Som på vores tidligere retræter, vil undervisningen blive tilbudt til deltagerne efter princippet om Dana[1]. For ophold og forplejning vil prisen være:
Enkeltværelser kr. 9.000, Dobbeltværelse kr. 8.500 og Sovesal/6-mandsvær. 7.500
(medlemsrabat kr. 750, som kan fratrækkes beløbet).

Retræten vil blive oprettet på vores hjemmeside i starten af det nye år, hvor du får mulighed for at se flere detaljer

[1]Ved retreatens afslutning har du som deltager mulighed for at tilbyde lærerne en frivillig økonomisk påskønnelse af deres arbejde, således at de fortsat har mulighed for at tilbyde deres undervisning til andre. Denne påskønnelse benævnes at tilbyde dana,som handler om at kultivere generøsitet. Danatilbydes ud fra den enkeltses individuelle formåen, og der kan således ikke opstilles retningslinjer for beløbets størrelse.

I uge 21 afholder vi et længe ventet stilhedsretreat med Bob Stahl. Det foregår på Himmelbjerggården ved Ry. Retreatet er for alle – også ikkemedlemmer og er godkendt som retreat, hvis man går med tanker om eller er interesseret i at tage uddannelsen og certificeringen i MBSR mindfulness.