12/09/2023

20:00 / 21:00

Sted

Online


via Zoom

Birthe Moksha


Underviser

Den 12. september fra 20-21.00 kan du møde Mindfulness Foreningen ved grundlægger og initiativtager Birthe Moksha.

Birthe tilbyder en fællesmeditation med fokus på etik og dybden i mindfulness, og vil fortælle om foreningens arbejde, værdier og forståelse af dybden – og bredden i mindfulness. Birthe er optaget af etiske værdier og filosofien i Mindfulness i en tid, hvor vi har så meget brug for mindfulness. 

Vi vil praktiser/ meditere sammen og undersøge dybden i mindfulness i dit eget sind. 

Du kan bl.a. høre om:

  • Mindfulness, introduktion til filosofien og fællesskabet og fælles praksis.
  • Hvem henvender foreningen sig til?
  • Hvad er Mindfulness Foreningens formål?  
  • Hvilke aktiviteter og tilbud har foreningen?
  • Hvordan kan vi som forening rumme både dybden og bredden i mindfulness?

Birthe bliver interviewet af journalist og MBSR-lærer Lene Møbjerg.

Du kan undervejs stille spørgsmål til Birthe live i chatten. Hvis du ikke kan være med live, kan du stille dem på forhånd her eller sende dem til Lene (lmt@mindfulnessguiden.dk).

Eventet bliver optaget, så du kan se det senere, hvis du ikke kan være med live.

Deltag via Zoom kl. 20-21.00 d. 12. september

Mindfulness Foreningen er for alle, som har interesse i mindfulness. Gennem netværksarbejde og internationale konferencer tilbyder foreningen inspiration, refleksion og øget faglig udvikling til medlemmerne. Foreningen gør sit yderste for at alle i foreningen, uanset medlemstype, får tilbudt relevante retreats og lærerseminarer hvert år. Mindfulness Foreningen vil udbrede mindfulness på alle niveauer i det danske samfund. Den mindfulnessfaglige tilgang i foreningen baserer sig på  Mindfulness Baserede Programmer  MBP og Mindfulness Baserede Interventioner og foreningen sikrer høj faglig kvalitet, ved at følge de gældende internationale standarder. Læs mere om Standarder for MBP Mindfulness baseret programmer.

Birthe Moksha, Birthe Moksha aut sygeplejerske, socialpsykiatri, Specular Psykoterapeut, Certificeret MBSR underviser fra UMASS. Center for Mindfulness Massathusetts. Facilitator fra Bodhi træning Gomde og Interpersonal Mindfulness, IMP. Initiativtager og grundlægger af Mindfulnessforeningen Danmark. Modtager undervisning og vejledning ved Erik Pema Kunsang Gomde.Birthe underviser bla. i MBSR/ MBP,  i grupper og individuelt og har afholdt mange Meditationsretræter gennem de sidste 15 år.