07/01/2023

09:00 / 18:30

Sted

Mindfulness Foreningen


21 29 45 70

Mindfulness foreningen


Arrangør

Jacob Piet


Underviser

Birthe Moksha


Underviser

LØRDAG DEN 7. JANUAR 2023 KL. 09.00-18.30

Dybden i Mindfulness, Heldags Seminar.

Petersborg, Gammel Kirkevej 116 A,
8530 Hjortshøj tæt på Århus.

Mindfulness foreningen vil gerne invitere til en heldags seminar den 7 jan 2023 med fokus på Dybden i Mindfulness.

Bestil din plads her.

Vi inviterer alle der arbejder med eller fordyber mindfulness og således skabe grobund for netværk på tværs af traditioner.

Dybden i mindfulness gør indtryk på bevidstheden og det eksistentielle liv. Naturligt følger en etisk fordring, når vi kommer mere vågent til stede i vores liv og opdager sammenhængen mellem indre og ydre bæredygtighed. Denne workshop er en invitation til at vi sammen træner og forholder os til det ansvar der opdages i takt med øget bevidsthed om vores egen måde at være til stede på i livet – i relation til os selv, andre og jordkloden, som er vores fælles hjem.

kl 9.00-9.30
Morgen kaffe / te/ boller/ netværk/ ankomst.

9.30 -18.30
Seminar inkl frokost og kaffe og te mm
Nærmere program følger asap.

Sted: Petersborg, Gammel Kirkevej 116 A 8530 Hjortshøj tæt på Århus. bus og letbane/ motorvej.

Pris: for medlemmer af mindfulnessforeningen 650,- inkl. moms.
for ikke medlemmer af foreningen 800,- inkl. moms.
Alle er velkomne.

Tilmelding senest den 20 dec. 2022.

Underviser: Jacob Piet, Psykolog, ph.d. i mindfulness og certificeret i at varetage undervisning og uddannelse i Mindfulness baseret stress reduktion (MBSR) gennem omfattende træning og supervision af Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli. Han er uddannet i mindfulnessbaseret kognitiv terapi (MBKT) hos blandt andre Mark Williams. Piet har været ansat ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet, siden 2013. Han har haft en daglig meditationspraksis i mere end 20 år og tager hvert år i længerevarende retreats. Jacob Piet er fast underviser på Vækstcenteret og modtager praksisvejledning af Jes Bertelsen.

Birthe Moksha aut sygeplejerske, Specular Psykoterapeut, Certificeret MBSR underviser. Facilitator fra Bodhi træning Gomde og Interpersonal Mindfulness, IMP.
Initiativtager og grundlægger af Mindfulnessforeningen Danmark. Modtager undervisning og vejledning ved Erik Pema Kunsang Gomde.

Bestil din plads her.