10/01/2022

17:30 / 19:30

Sted

Det Åbne Rum


Østbanegade 13, 2100 København Ø

Anne Rosenvold


Underviser

Dette forløb er til dig som oplever stress og ubalance i dit liv, og dig som har et ønske om at reducere stress gennem øget nærvær. Forløbet er for alle, uanset erfaring, og det vil være en introduktion, eller en genopfriskning, af forskellige konkrete mindfulness teknikker, som du kan gøre brug af i din hverdag. 

Mindfulness er træning i at tillade det der er, uden at forsøge at ændre på sin oplevelse eller opnå noget bestemt. Forskningen viser, at MBSR træning kan mindske symptomer som stress, angst og tristhed og kan give større ro og glæde i forhold til hverdagens udfordringer. 

Mindfulness handler om opmærksomhed. Når vi øver mindfulness, træner vi os selv i at være tilstede i øjeblikket, i modsætning til at have opmærksomheden fokuseret på ting i fortiden eller fremtiden. Det er en træning i at kunne rumme det der er til stede lige nu og at respondere med mere klarhed og rummelighed end at være fanget af vaner og autopilot. Vi øver os også i måden vi forholder os til det vi sanser, føler og tænker. Det er en træning i at møde os selv og andre med en holdning af tålmodighed, nysgerrighed, venlighed og tillid. 

På dette 5 ugers forløb vil du få indsigt i og erfaring med:

  • Siddende meditation
  • Kropsscanning
  • Blid enkelt yoga og stræk
  • Gående meditation
  • Uformel mindfulness 
  • Korte oplæg om mindfulness, stress, kommunikation

 

Introduktionsaften: 29.11.21 kl. 17.30-19
Kurset består af 6 mødegange i starten af 2022; 5 mandage kl. 17.30-19.30 samt en halv søndag.

Kursusdatoer: 10.1, 17.1, 24.1., 31.1, 7.2 samt en halv dag i stilhed søndag d. 30.1 kl. 10-14.
Pris: 1000 kr. som kan overføres via Mobilepay nr 67123.
Sted: ”Det Åbne Rum”, Østbanegade 13, 2100 København Ø 

Undervisningen er tilrettelagt som et gruppeforløb med 10 deltagere og to lærere. Der vil være mulighed for at låne yogamåtte og tæppe. Vi vil sidde på almindelige stole, så det er ikke en forudsætning, at du kan sidde på gulvet. 

Undervisningen vil veksle mellem de enkelte elementer af praksis, oplæg, refleksioner og erfaringsudveksling. For at få størst udbytte af forløbet, anbefaler vi, at du træner hjemme ca. 20-30 min dagligt 6 dage om ugen. Det kan være fordelt over flere små perioder i løbet af dagen. 

Om underviserne:
Anne Rosenvold – psykoterapeut MPF, SE -chok/traumeterapeut, MBSR underviser fra Århus Universitet.
Lene Andli Jensen – Aut. Psykolog, parterapeut, studerende på sidste del af MBSR uddannelsen på Århus Universitet.

Vi glæder os til at være nærværende sammen med dig.

Skriv til kontakt@annerosenvold.dk eller leneeria@yahoo.dk