Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Dybere mindfulness (frame by frame) – fortsætterforløb

oktober 24 -16:30 - 18:30

kr.3000

Dette helt nye 8-ugerskursus fra Oxford Mindfulness Foundation ved Oxford Universitet er designet som opfølgning til dem, der allerede har erfaring med mindfulness (f.eks. MBSR eller MBKT) og ønsker at udforske mindfulness mere i dybden.

Om kurset

Kurset er baseret på ny psykologisk viden. Denne viden afslører, at vores forståelse af verden i hvert vågent øjeblik domineres af forestillinger om, hvordan vi kan handle i verden og er farvet af det, der kaldes “følelsestonen”.

Følelsestonen er den umiddelbare oplevelse af behag, ubehag eller neutralt, som følger med enhver kropslig fornemmelse, følelse eller tanke. Baseret på følelsestonen afsætter kroppen ressourcer, for at gøre sig klar til reel eller forestillet handling.

Dette kan forberede os godt til handling, men det kan også sætte os i fare for at blive udmattede, uden at vi er klar over det.

I Buddhistiske traditioner hedder følelsestonen ”vedana” og ses som et grundlæggende element i vores oplevelse af hvert øjeblik og et fundamentalt aspekt af mindfulness-praksis.

Følelsestonen er implicit i MBSR- og MBKT-programmerne og i dette kursus er den eksplicit. Ved at lære specifikke øvelser, der hjælper os med at blive opmærksomme på følelsestonen, kan vi komme helt tæt på og se klart i det øjeblik, hvor vi risikerer at blive fanget i at forfølge eller afvise noget og hvor vi ofte bliver viklet ind i svære følelser.

Programmet giver mulighed for at se hvordan bevidsthed om følelsestonen afslører betingede vaner, der normalt holder os fanget. Det giver også redskaber til at opløse reaktiviteten ved roden og give slip på behovet for at ”gøre sig klar til handling” som normalt opstår.

I løbet af disse otte uger vil du lære meditationer, der hjælper dig med at stille skarpt på følelsestonen øjeblik for øjeblik. Det giver dig mulighed for at se mere klart, både hvad der kan føre til stress og udmattelse, og hvordan du kan gøre dig fri til at sætte pris på livet igen, selv midt i vanskelighederne.

LÆS MERE

Detaljer

Dato:
oktober 24
Tidspunkt:
16:30 - 18:30
Pris:
kr.3000
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Online

Arrangør

Anne Buch Møller
Telefon
40867122
E-mail
annebuchmoller@outlook.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Undervisningsform
Online
Sprog
Dansk, Engelsk