Mindfulness Foreningen Danmark

Organisationen for mindfulness professionelle

Mindfulness Foreningens formål

 Mindfulness Foreningen vil udbrede mindfulness, på alle niveauer i det danske samfund. Den mindfulnessfaglige tilgang i foreningen baserer sig på programmerne MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) og MBKT (Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi) og foreningen sikrer høj faglig kvalitet, ved at følge de standarder, der udgår fra Dansk Center for Mindfulness.

Mindfulness Foreningen er for alle, som har interesse i mindfulness. Gennem netværksarbejde og internationale konferencer tilbyder foreningen inspiration, refleksion og øget faglig udvikling til medlemmerne. Foreningen gør sit yderste for at alle i foreningen uanset medlemstype, får tilbudt relevante retreats og lærerseminarer hvert år.

Foreningens events

Hjertet i Mindfulness – seminar i Odense 05.10

Vi har i Mindfulnessforeningen fået mulighed for at tilbyde endnu et seminar med Michael Stubberup med samme overskrift som vores seminar i februar.

Det foregår i Odense lørdag d. 5. oktober kl. 9.30-17.00

Dagen giver i et nærende fællesskab mulighed for at praktisere øvelser, som stabiliserer vores nervesystem. Michael Stubberup vil guide os igennem teoretiske oplæg og praktiske øvelser. Vi bliver præsenteret for sammenhæng mellem vores indre og ydre bæredygtighed.

Bemærk at din tilmelding er bindende.

Mindfulness undervisere

Find din mindfulness underviser

Mindfulness-kalenderen

Find kurser, workshops, netværk og retreats

Hvem er medlem?

Mindfulness Foreningen består først og fremmest af kvalificerede undervisere, som er uddannede indenfor MBSR og/eller MBKT.
De er udvidede medlemmer.
Derudover har vi et basismedlemskab for personer, som gerne vil støtte Mindfulness Foreningens formål og deltage i foreningsaktiviteter.

Hvorfor blive medlem?

  • For at støtte foreningens formål og deltage i et nærende fællesskab.
  • For at møde andre kvalificerede undervisere og skabe sig et fagligt netværk.
  • For at opnå synlighed overfor kommende kursister, som kvalificeret underviser via foreningens hjemmesiden.
  • For at opnå rabat ved arrangementer som fx retreats og seminarer.

Bliv en del af mindfulness foreningen

Artikler

Nyhedsbrev juni 2023

Nyhedsbrev juni 2023

Nyhedsbrev juni 2023 Den 2. juni afholdt vi årets generalforsamling på Zoom. Det var med meget sparsomt fremmøde, men nok til at vi fik taget de vigtigste beslutninger og havde gode snakke omkring foreningens værdier og fremtid.   Tak til Gitte Bak Stort tak til Gitte...

læs mere
Nyhedsbrev december 2022

Nyhedsbrev december 2022

I denne sidste tid af året vil vi gerne i Mindfulnessforeningen sende et ønske til alle medlemmer om en velsignet og glædesfyldt jule-og nytårstid. Vi ser at praksis omkring mindfulness breder sig ud og praktiseres flere og flere steder iblandt os – og ikke mindst på forskellige arbejdes-og uddannelsessteder. Det er glædeligt.

læs mere