Mindfulnessforeningens samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere Mindfulnessforeningen Danmark

Mindfulnessforeningen er meget åbne for at etablere samarbejdsrelationer med eksterne aktører.
Henvend dig gerne om samarbejdsmuligheder på info@mindfulnessforeningen.dk

SAMARBEJDE MED

LIVSKRAFT

Mindfulnessforeningen var i år inviteret til at lave et oplæg på ExcaliCare’s to sommer-Cool Camps for henholdsvis kræftramte unge og deres raske søskende. Disse Cool Camps er baseret på modellen for Terapeutisk Rekreation, hvor det overordnede mål er at øge den unges selvværd, selvtillid og selvstændighed samt at præsentere den unge for strategier til at håndtere og reducere stress. Lone Ross Nylandsted fortæller om sin oplevelse med Cool Camps.