LISBETH STAMPE FRØLICH

Lisbeth Stampe Frølich er uddannet i MBSR fra Center for Mindfulness Århus Universitet og University of Massachusetts Medical School samt i MBKT fra Oxford Universitet (Mark Williams, Antonia Sumbundu).

 
Hun deltager flere gange årligt på retreats og kurser i DK og udlandet, både mere undervisningsbaserede og stilhedsretreats.Lisbeth er psykolog fra Købehavn Universitet og specialist og supervisor i psykoterapi med egen klinik på Vesterbro i København.
 
Hun arbejder med kognitiv terapi funderet i mindfulness og medfølelse. Lisbeth er specialiseret i problemstillinger, hvor kroppen har en central rolle: kroniske smerter, overvægt, stress og anden kronisk og/eller alvorlig sygdom.Lisbeth underviser løbende på åbne 8-ugers MBSR-kurser, der udbydes forår og efterår. Her undervises altid sammen med en erfaren yoga- og mindfulnesslærer. Hun laver desuden MBKT og MBSR forløb med mere specifikke målgrupper, fx smertepatienter og mennesker med tilbagevendende depression.Der tilbydes også kurser til private virksomheder og organisationer mhp. stressreduktion og general trivsel.
 

Se hjemmesiden www.lisbethfroelich.dk for mere info og næste kursus

JEG STARTER NYE 8-UGERS FORLØB I SEPTEMBER

København: start 12. september
Mandage 16-18:30
Adresse:
Vesterbrogade 56, 1. sal.
1620 København V

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *