7-DAGES STILHEDSRETRÆTE 4. – 11. AUGUST 2018 GOMDE RETRÆTECENTER HELGENÆS

EMBODYING THE HEART OF KINDNESS AND PRESENCE: AN INSIGHT MEDITATION AND YOGA RETREAT

Mindfulnessforeningen er beæret over igen i år at kunne tilbyde en retræte med internationalt kendte undervisere: Dr. David Brown og Helen Stephensen fra Gaia House, England.

Retræten er for alle, som gerne vil fordybe sig mere i fundamentet for mindfulness: indsigt, det venlige hjerte og mindful yoga. Underviserne vil have fokus på en erfaringsbaseret forståelse af vågent nærvær og kroppen i meditativ yoga. Retræten vil især være af interesse for dem, som underviser eller er på vej til at skulle undervise i MBSR/MBCT eller andre MBI’s inden for sundhedssystemet, psykologi, uddannelsessystemet eller i organisationer.

Om retræten
Denne indsigtsmeditation og yoga retræte vil bestå af perioder med siddende og gående meditation, mindful yoga samt gruppe- og individuelle samtaler. Lærerne vil holde daglige dharma talks. Både undervisning og praksis vil lægge vægt på at stilne tankerne, åbne hjertet og udvikle klarhed og dybde i praksis.

RETRÆTEN ER GODKENDT I FORBINDELSE MED UDDANNELSEN TIL MBSR LÆRER

Læs mere lige under her

 ÅRHUS FESTUGE 2018

Mindfulnessforeningen står for mange arrangementer til årets festuge i århus.

 

Events og workshops


https://www.facebook.com/events/1140533026112921/

Ved alle events og workshop vil der være tæpper til rådighed
Til salonen vil der være noget at drikke og chips til oplægsholderne
Alle deltagere til events bedes medbringe yogamåtter og afslappet tøj passende til vejret , da det foregår udendørs

Link til de forskellige events kan ses her:


Mindfulness i skolen og i skoven

Samtale, dialog og fælles meditation med erfarne Mindfulness specialister fra Mindfulness foreningen Danmark.
Vi er en Mindfulnessforening og organisation i Danmark der som højeste formål har at skabe nærende praksisfælleskaber for folk der arbejder professionelt med Mindfulness.

Forest bathing

Morgenyoga og mindfulness i skoven

Mindfulness og midlertidighed i skovens salon

 

Du ser aktivitetsplanen for festugen her:

 

 1.jpg    2.jpg    3.jpg

 

7-DAGES STILHEDSRETRÆTE 4. – 11. AUGUST 2018 GOMDE RETRÆTECENTER HELGENÆS

EMBODYING THE HEART OF KINDNESS AND PRESENCE: AN INSIGHT MEDITATION AND YOGA RETREAT

MINDFULNESSFORENINGEN ER BEÆRET OVER IGEN I ÅR AT KUNNE TILBYDE EN RETRÆTE MED INTERNATIONALT KENDTE UNDERVISERE: YANAI POSTELNIK OG HELEN STEPHENSON FRA GAIA HOUSE, UK.

Retræten er for alle, som gerne vil fordybe sig mere i fundamentet for mindfulness: indsigt, det venlige hjerte og mindful yoga. Underviserne vil have fokus på en erfaringsbaseret forståelse af vågent nærvær og kroppen i meditativ yoga. Retræten vil især være af interesse for dem, som underviser eller er på vej til at skulle undervise i MBSR/MBCT eller andre MBI’s inden for sundhedssystemet, psykologi, uddannelsessystemet eller i organisationer.

Om retræten
Denne indsigtsmeditation og yoga retræte vil bestå af perioder med siddende og gående meditation, mindful yoga samt gruppe- og individuelle samtaler. Lærerne vil holde daglige dharma talks. Både undervisning og praksis vil lægge vægt på at stilne tankerne, åbne hjertet og udvikle klarhed og dybde i praksis.

RETRÆTEN ER GODKENDT I FORBINDELSE MED UDDANNELSEN TIL MBSR LÆRER