Ann Ostenfeld-Rosenthal

Ann01

Ann Ostenfeld-Rosenthal har en Ph.D. grad i medicinsk antropologi og er uddannet MBSR lærer fra Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet. Hun har desuden trænet meditation, nærvær og fordybelse på Center for Professionel og Personlig udvikling v/ cand. psyk. Vibeke Adler siden 2002.

Ann deltager løbende i retræter på for eksempel Gaia House og Gomde og er blevet undervist af førende internationale meditationslærere som fx Christina Feldman, John Peacock, Saki Santorelli, Jon Kabat-Zinn, Florence Meleo-Meyer, Joan Halifax.

I 2012 grundlagde Ann sin egen virksomhed: Mindfulness Djursland og har siden undervist i MBSR forløb. Mindfulness Djursland udbyder MBSR forløb, enkelte retræte dage og en årlig sorg retræte i samarbejde med psykoterapeut og MBSR lærer, Lene jensen. Anns MBSR forløb foregår på Kaløvig Center.

Ann underviser også for Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet.
Ann er desuden bestyrelsesmedlem af Mindfulnessforeningen.

Adressen på Kaløvig Center er: Præstekravevej 46, Følle, 8410 Rønde.