Læs mere om de forskellige former for medlemskaber og bliv medlem.

unnamed

Mindfulness Based Stress Relief (MBSR)

Birnie, K., Speca, M., & Carlson, L. E. (2010). Exploring self-compassion and empathy in the context of mindfulness-based stress reduction (MBSR). Stress and Health. Baer,R.A, Carmody,J., & Hunsinger, M. (2012). Weekly change in mindfulness and perceived stress in a mindfulness based stress reduction program. Journal of Clinical Bishop, S. R., What do we really know about mindfulness-based stress reduction?, Psychosomatic Medicine , 64, 71-83.

Carlson LE , Garland SN , Impact of mindfulness-based stress reduction (MBSR) on sleep, mood, stress and fatigue symptoms in cancer outpatients, Int J Behav Med. 2005; 12(4):278-85. Carlson LE , Speca M , Patel KD , Goodey E , Mindfulness-based stress reduction in relation to quality of life, mood, symptoms of stress, and immune parameters in breast and prostate cancer outpatients, Psychosomatic Medicine,2003 Jul-Aug;65(4):571-81. Carlson LE , Speca M , Patel KD , Goodey E ., Mindfulness-based stress reduction in relation to quality of life, mood, symptoms of stress and levels of cortisol, dehydroepiandrosterone sulfate (DHEAS) and melatonin in breast and prostate cancer outpatients, Psychoneuroendocrinology. 2004 May;29(4):448-74.