HELGA FRIIS THORSTEIN

Helga Friis Thorstein er uddannet MBSR-lære ved Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet og Center for Mindfulness UMASS Medical School USA. Hun er undervist af bl.a. Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli, Florence Meleo-Meyer, Christina Feldmann, Bob Stahl, Lone Overby Fjorback, Jacob Piet, Rikke Braren Lauritzen og Birthe Moksha.

Oprindelige er Helga uddannet som Social og Sundhedsassistent og har en Professionsbachelor som Pædagog, og hendes primære arbejdsområder har de sidste 22 år været indenfor Social og Hospitals Psykiatrien, samt på socialpædagogiske opholdssteder for børn og unge. Hun har derforuden en Systemisk og Narrativ Terapeutisk overbygning fra DISPUK og WIOL, og har arbejdet med relations pædagogisk, anerkendende adfærdsterapeutisk og ressourceorienteret tilgang, har givet supervision til både personale og bruger.

Helga har praktiseret mindfulness-meditation i over 10 år, også indenfor den tibetanske buddhistiske tradition. Hun er ofte på efteruddannelser, retreats i både Danmark og udlandet.

Hun tilbyder 8 ugers MBSR-forløb for alle interesserede i hendes egen niche RoiDig og rundt om i region Nordjylland.

Næste kursus August 2019, Syd Fyn – Find tilmelding på: https://www.roidig.dk/skabroidig/

Kontakt Helga på: kontakt@roidig.dk og læs mere her: www.roidig.dk