EAMBA

EAMBA er den europæiske sammenslutning af mindfulnesslærer organisationer eller grupper af mindfulnesslærere der ønsker at starte deres nationale organisation.

Som medlem af Mindfulnessforeningen Danmark er du også medlem af EAMBA.

Hvert år holder vi et årligt EAMBA møde og som noget nyt tilbyder vi også en Mindfulness lærer festival, med lærere, for lærere og af lærere. I år afholdt vi det af hensyn til Covid 19  på Zoom lokalisteret i Istanbul, hvor der var ca 200 deltagere med.

Vi var samlet  undervisere der tilbød workshops over forskellige temaer:

– hvordan bliver man MBSR lærer
– hvordan starter man en Mindfulnessforening
– internationale standarder
– MBCT for folk med depression
– Mindfulness for minoriteter i  fængsler m.m.
– den nyeste forskning
– Dharmaen i Mindfulness
– m.m.

Alt i alt et meget inspirerende event for alle der arbejder med Mindfulness.

Vi afsluttede dagen med et live/online møde med Jon Kabat Zinn og som medarrangør er jeg meget stolt og glad for at få lov til at dele denne store oplevelse med jer. Det var helt fortryllende og der er så meget visdom og mange lag tilstede i denne undervisning, sæt dig godt tilbage og nyd denne særlige guidning.

God fornøjelse fra Birthe Moksha  – Mindfulnessforeningen