Kategori: MBSR-Lærere

Dorthe Thostrup Pedersen

Uddannet sygeplejerske, med terapeutiske efteruddannelser.
MBSR træning fra Massachusetts Medical school, 2009 ”MBSR in mind – Body Medicine” med J. Kabat-Zinn og S. Santorelli.
Jeg blev i 2017 udannet MBSR lærer ved Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet.

Læs videre

NIELS ESTRUP

Niels Estrup er Certificeret Mindfulness Instruktør, uddannet ved forskningsunderviser Henrich Johansen. Herefter tog Niels sin videreuddannelse som MBSR-lærer (Mindfulnessbaseret stressreduktion) på Dansk Center for Mindfulness under Århus universitet.
 
Niels Estrup udbyder løbende 8 ugers MBSR hold i Næstved for private og erhvervsdrivende. Samtidigt har han et samarbejde med Scala Fitness, hvor han underviser centerets medlemmer i Mindfulness Meditation, for at træne den mentale sundhed i kombination med den fysiske træning. 
Niels Estrup har også arbejdet med elitesvømmere i Næstved med fokus på at styrke deres mentale tilstand og forbedre deres resultater. 
 
 

Læs videre

VINNI KORSHØJ ANDERSEN

Uddannet MBSR- lærer ved Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet. Certificeret mindfulness instruktør ved Heinrich Johansen, Uddannet  NLP coach. Har modtaget  undervisning ved Jon Kabat-Zin, Saki Santorelii, Jan Landry, Bob Stahl, Martin Aylward, Lone Fjordbak, Jacob Piet, Jens-Erik Risom og Helen Gamborg og Uffe Damgård. 

Læs videre

TOVE MØRKØV KRISTIANSEN

Socialrådgiver, psykoterapeut, MPF, uddannet MBSR lærer fra Center for Mindfulness, University of Massachusetts Medical School. Tove er desuden specialiseret underviser i mindfulness-baseret misbrugsbehandling (MBRP) via en række kurser udbudt af bl.a. University of Washington.

Læs videre

TOVE HANSEN

Jeg er uddannet læge og har i 35 år været selvstændig praktiserende læge med egen praksis i Hadsten og uddannet MBSR-lærer fra Dansk Center for Mindfulness på Århus Universitet www.mindfulness.au.dk. Endvidere har jeg en 2 årig uddannelse i Kognitiv terapi, som jeg har haft megen glæde af i mit daglige lægearbejde.

Læs videre

TINA HENRIETTE CHRISTENSEN

Tina Henriette Christensen har i mange år arbejdet med stress-reduktion for voksne og unge. Tina er uddannet MBSR-lærer fra Aarhus Universitet. Hun er desuden uddannet coach og udviklingskonsulent, og har som leder og ingeniør igennem mange år arbejdet med udvikling af mennesker.

Læs videre

TANJA KROGH-BRANDT

Tanja er uddannet fra Aarhus Universitet og Center for Mindfulness, UMASS University og Massachusetts Medical School, USA. Tanja er oprindelig uddannet autoriseret ergoterapeut i 2002 og har arbejdet i sundhedsbranchen på sygehuse og i kommuner gennem de sidste 15 år.

Læs videre

STELLA LÜTZER

Stella Bjerregaard Lützer, socionom med terapeutisk efteruddannelse. Uddannet MBSR-lærer i 2008 ved Center for Mindfulness, University of Massachusetts Medical School, har gennemført MBSR Teacher Training ved University of Wales, mindfulness-baseret misbrugsbehandling (MBRP) v. University of Washington og en række kortere kurser.

Læs videre

SOLVEIG ASMUSSEN

Solveig er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og journalist og har undervist 15 år i almindelige skolefag samt på en medielinje. Solveig har de seneste år også fungeret som konsulent i skoleverden, hvor hun har hjulpet til med forskelligartede opgaver som f.eks. facilitering af gruppeprocesser for lærere, mindfulnessbaserede konfliktløsningskurser til indskolingsbørn og deres lærere, samt faglige turbo-hold for særligt interesserede elever.

Læs videre

SIGNE GLAHN

Signe Glahn er uddannet MBSR lærer fra Center for Mindfulness, Umass Medical School i Massachusetts. Hun har modtaget undervisning fra lærere som Florence Meleo-Meyer, Christiane Wolf, Carolyn West og Anne Twohig og deltaget i retreats ledet af blandt andet Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli og John Peacock.

Læs videre

  • 1
  • 2
  • 5