Kategori: MBSR-Lærere

CAMILLA MARCINKOWSKI

Jeg underviser i MBSR ved Dansk Center for Mindfulness og afholder kurser og workshops for offentlige og private. Jeg er uddannet yogalærer i New York og MBSR-lærer fra Aarhus Universitet/ Brown University. Jeg underviser både på engelsk og dansk. 

Læs videre

ANETTE RAVN

Jeg hedder Anette Ravn, jeg bor i Skørping i Nordjylland. Jeg har haft mit eget firma siden 2004, hvor jeg afholder kurser, workshops, foredrag, 1:1 sessioner, grundforløb i meditation og ikke mindst MBSR-forløb forår og efterår.

Læs videre

SILVIA HANSEN

Jeg er uddannet MBSR lærer fra Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet og fra University of Massachusetts Medical School, USA. Oprindelig er jeg Professionsbachelor i ergoterapi, desuden psykoterapeut.

Læs videre

Dorthe Thostrup Pedersen

Uddannet sygeplejerske, med terapeutiske efteruddannelser.
MBSR træning fra Massachusetts Medical school, 2009 ”MBSR in mind – Body Medicine” med J. Kabat-Zinn og S. Santorelli.
Jeg blev i 2017 udannet MBSR lærer ved Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet.

Læs videre

NIELS ESTRUP

Niels Estrup er Certificeret Mindfulness Instruktør, uddannet ved forskningsunderviser Henrich Johansen. Herefter tog Niels sin videreuddannelse som MBSR-lærer (Mindfulnessbaseret stressreduktion) på Dansk Center for Mindfulness under Århus universitet.
 
Niels Estrup udbyder løbende 8 ugers MBSR hold i Næstved for private og erhvervsdrivende. Samtidigt har han et samarbejde med Scala Fitness, hvor han underviser centerets medlemmer i Mindfulness Meditation, for at træne den mentale sundhed i kombination med den fysiske træning. 
Niels Estrup har også arbejdet med elitesvømmere i Næstved med fokus på at styrke deres mentale tilstand og forbedre deres resultater. 
 
 

Læs videre

VINNI KORSHØJ ANDERSEN

Uddannet MBSR- lærer ved Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet. Certificeret mindfulness instruktør ved Heinrich Johansen, Uddannet  NLP coach. Har modtaget  undervisning ved Jon Kabat-Zin, Saki Santorelii, Jan Landry, Bob Stahl, Martin Aylward, Lone Fjordbak, Jacob Piet, Jens-Erik Risom og Helen Gamborg og Uffe Damgård. 

Læs videre

TOVE MØRKØV KRISTIANSEN

Socialrådgiver, psykoterapeut, MPF, uddannet MBSR lærer fra Center for Mindfulness, University of Massachusetts Medical School. Tove er desuden specialiseret underviser i mindfulness-baseret misbrugsbehandling (MBRP) via en række kurser udbudt af bl.a. University of Washington.

Læs videre

TOVE HANSEN

Jeg er uddannet læge og har i 35 år været selvstændig praktiserende læge med egen praksis i Hadsten og uddannet MBSR-lærer fra Dansk Center for Mindfulness på Århus Universitet www.mindfulness.au.dk. Endvidere har jeg en 2 årig uddannelse i Kognitiv terapi, som jeg har haft megen glæde af i mit daglige lægearbejde.

Læs videre

TINA HENRIETTE CHRISTENSEN

Tina Henriette Christensen har i mange år arbejdet med stress-reduktion for voksne og unge. Tina er uddannet MBSR-lærer fra Aarhus Universitet. Hun er desuden uddannet coach og udviklingskonsulent, og har som leder og ingeniør igennem mange år arbejdet med udvikling af mennesker.

Læs videre

TANJA KROGH-BRANDT

Tanja er uddannet fra Aarhus Universitet og Center for Mindfulness, UMASS University og Massachusetts Medical School, USA. Tanja er oprindelig uddannet autoriseret ergoterapeut i 2002 og har arbejdet i sundhedsbranchen på sygehuse og i kommuner gennem de sidste 15 år.

Læs videre

  • 1
  • 2
  • 4